Hollywood'dan yeni 'Mars' filmi!

Sony'nin yeni animasyonu Life'tan ilk fragman geldi. Filmde Hollywood'un sevilen isimleri Ryan Reynolds ve Jake Gyllenhaal başrolleri paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollywood cephesinden son dönemde birbirinden başarılı bilimkurgu yapımları seyircilere ulaşmaya başladı. Yıldızlararası, Yerçekimi ve Marslı gibi uzay yapımlarının kazandığı başarı yenilerinin de önünü açıyor. Ryan Reynolds ve Jake Gyllenhaal'ı buluşturan Life da bunlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Beyazperde'nin haberine göre 12 Eylül 1962 yılını temel alan film, Amerikan Başkanı John F. Kennedy'nin uzaya çıkmakla ilgili ikonik konuşmasından ilham alıyor. Uluslararası Uzay istasyonu'nda çalışan bir ekip Mars'ta var olan bir yaşam formunu keşfeder. Ancak bu uzaylı ırkının onlara yaklaşımı hiç de dostane olmayacaktır. Araştırmaları sırasında kullandıkları yöntemler istenmeyen sonuçlar doğuran ekip, karşılarındaki yaşam formunun sandıklarından çok daha zeki olduğunun farkına varır...

44. ÇOCUK'U YÖNETTİ

Zengin kadrosunda Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare ve Olga Dihovichnaya'yı bulunduran yapımın yönetmen koltuğunda ise bilimkurgu türü 44. Çocuk ve gerilim filmi Düşmanı Korurken gibi önemli yapımlara imza atmış olan Daniel Espinosa oturuyor.

Filmin başrollerinden Reynolds aynı zamanda Deadpool'da birlikte çalıştığı senaristler Rhett Reese ve Paul Wernick ile de bu projede yeniden bir araya gelecek. Yapımcılığını David Ellison ve Dana Goldberg ile Bonnie Curtis ve Julie Lynn'in üstlendiği bilimkurgu gerilimi ülkemizde 12 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek.