Arabalar 3'ün vizyon tarihi belli oldu

Disney'in gişe rekortmeni filmi Arabalar'ın 3. halkasından ilk görüntüler paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen koltuğunda Brian Fee’nin oturacağı Arabalar serisinin 3. halkasından ilk görseller geldi. 16 Haziran 2017’de vizyona gireceği açıklanan filmde yapımcılığı Kevin Reher üstlenecek.

Şimşek McQueen'in yeni maceralarını izleyeceğimiz filmde sevimli araba, bu kez kendisinden hayli genç ve hızlı arabalar tarafından bozguna uğratılır. Kahramanımız bir kenara itildiğinde günlerini pistlere geri dönmenin hayalini kurar. Böylesi bir anda #95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar verir. Tabii bunun için de hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı vardır. Zira tüm bunların ardından Piston Kupasının en büyük yarışında boy göstermeye hazırlanacaktır.

INSPIRED — When Lightning McQueen (voice of Owen Wilson) finds himself suddenly pushed out of the sport he loves, he gets help from an eager young race technician, Cruz Ramirez. Directed by Brian Fee (storyboard artist “Cars,” "Cars 2") and produced by Kevin Reher ("A Bug's Life," "La Luna" short), "Cars 3" cruises into theaters on June 16, 2017. First Look Concept Art by Noah Klocek / ©2016 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Serinin ilk filmi Arabalar, animasyon film dalında Altın Küre Ödülü ile müzik dalında iki Annie Ödülü kazanmıştı.