Sanayide LPG tüpü patladı, 11 yaşındaki çocuk öldü

Kayseri Yeni Sanayi'deki oto tamirhanesinde, bir aracın LPG tüpü patladı. Çıkan yangında 11 yaşındaki bir çocuk vefat etti. Çocuğun tamirhanede 'misafir' olarak bulunduğu öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesindeki oto tamirhanesinde dün yaşanan patlamada yaralanan 11 yaşındaki çocuk vefat etti.

 

İddiaya göre, iş yerinde çalışan Ümit Davutoğlu ve Ali isimli iki çalışan, tamir için gelen otomobilin benzin deposunu sökerek, yakıt pompasını tamir etmeye başladı. Bu sırada iş yerine Ümit Davutoğlu’nun yeğeni 11 yaşındaki Yaşar Can Davutoğlu gitti. Ümit Davutoğlu ve Ali isimli iki çalışan benzin deposunun yakıt pompasına aküyle elektrik vermek isteyince yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler dükkanı kapladı.

Çevredekilerin yardımıyla dükkanda bulunan Ümit Davutoğlu, Yaşar Can Davutoğlu ve Ali isimli çalışan çıkarıldı. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan Yaşar Can Davutoğlu, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yangın ise yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından söndürüldü. (DHA)