Sanatçı Menajerleri Derneği kuruldu

Sanatçı Menajerleri Derneği kuruldu. Ebru Karaca öncülüğünde kurulan derneğin yönetim kurulunda Yaprak Atış, Ceyhan Çandır, Efe Ülker, Abdullah Kaan Başkıran, Ufuk Cebeci, Eyüp Emre Uçaray yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir süredir hazırlıkları devam eden, "Sanatçı Menajerleri Derneği" (SAMEDER) menajer Ebru Karaca öncülüğünde kuruldu. Derneğin, müzik, film, tiyatro ve tüm sanatsal alanlarda faaliyette olan menajerlerin bir arada olabileceği geniş kapsamlı bir dernek niteliğinde olduğu belirtildi.

Merkezi İstanbul olan SAMEDER'in öncelikli amacının menajerliğin meslek olarak konumlandırılması için sosyal, ekonomik, kültürel, mesleki, eğitimsel gelişim ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretmek, sorunların çözümü noktasında girişimlerde bulunmak, bu doğrultuda projeler oluşturmak, menajerler arasındaki mesleki dayanışmayı sağlamak olduğu açıklandı. Derneğin yönetim kurulunda Yaprak Atış, Ceyhan Çandır, Efe Ülker, Abdullah Kaan Başkıran, Ufuk Cebeci ve Eyüp Emre Uçaray yer alıyor.

Eğitim ve mesleki gelişim adına projelerini sunmaya hazırlanan SAMEDER, yakın zamanda projeleri hakkında bilgi verecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

.