Şahan Gökbakar, canlı yayınlarını YouTube'a yükleyenlere telif attı: Gelir, yangın mağdurlarına gidecek

Şahan Gökbakar, orman yangınlarında yaptığı yayınların YouTube'da paylaşılmasıyla ilgili harekete geçti. Gökbakar, görüntüleri YouTube'a yükleyen ve para kazanan kanallara telif bildiriminde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangınlarında ilgili gelişmeleri Instagram'dan yaptığı canlı yayınlarla aktaran komedyen Şahan Gökbakar, videolarını YouTube kanallarında yayınlayanlara telif hakkı talebi gönderdi. Gökbakar, buradan elde edeceği geliri yangın mağdurlarına bağışlayacağını belirtti. 

Instagram'daki videoları çok sayıda kullanıcı tarafından YouTube’da yayınlanan Gökbakar, yaptığı yayınlar üzerinden haksız kazanç elde edildiğini belirterek, YouTube ile anlaştıklarını ve bundan sonra elde edilen gelirin yangında zarar gören aileler için kullanılacağını söyledi. 

Instagram hesabından bir video paylaşarak açıklama yapan Gökbakar, şu ifadeleri kullandı:

"Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük. İnsanların videolarını kaldırmıyoruz. İsteyen herkes videolarımı kendi sayfalarından kullanabilir ancak elde edilecek tüm gelirler YouTube tarafından bize aktarılacak ve yangında zarar gören ailelere destek amacıyla kullanılacak."