İlk bakışta viral oldu

Brezilya'da bebek Isabela Pereira de Jesus'un doğum sırasında çekilen fotoğrafı konuşuluyor. Bebeğin doktorlara bakışını gösteren fotoğraf sosyal medyada pek çok kez paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 13 Şubat günü dünyaya gelen bir bebeğin doğum anında doktorlara bakış anını gösteren fotoğraf büyük ilgi topladı. Bebek Isabela Pereira de Jesus, doğum anında pek çok bebeğin yaptığının aksine ağlamadı. Doktorların çabasına rağmen bir süre ciddi bir ifadeyle bakmayı sürdüren bebek ancak göbek bağı kesildikten sonra ağlamaya başladı.

Olayı fotoğraflayan doğum fotoğrafçısı Rodrigo Kunstmann, kısa bir süre yaşanan çektiği karenin ardından hayatının değiştiğini ve çok sayıda kutlama aldığını belirtti. Kunstmann, "kendisini piyango kazanmış gibi hissettiğini" söyledi.

Annesi Daiane de Jesus Barbosa da kızının tepkisi nedeniyle çok şaşırdığını ve onun "çok cesur bir bebek" olduğunu söyledi. Annesi doğum sonrasında da kızının emzirilirken ya da bezi değiştirilirken fotoğraftakine benzer bir ifadeyle kendisine baktığını söyledi.

Bütün bebekler doğumda ağlar mı?

Yaygın olarak bilinenin aksine bebeklerin hepsi doğar doğmaz ağlamıyor.  Bazıları ilk hava ciğerlerine dolduğunda ağlamaya benze sesler çıkarabiliyor. Ancak genellikle doğum sonrası birkaç saniye içinde annesiyle ten teması yaşamayan bebekler ağlıyor. (HABER MERKEZİ)

Bebek Isabela göbek bağı kesilene kadar ağlamadı...

Etiketler anne sağlık bebek