Sacha Baron Cohen, 'Borat'ın devam filmini çekmeyeceğini açıkladı: 'Biri bana ateş etmeye başlarsa ne olacak?'

Sacha Baron Cohen, Borat serisinin üçüncü filmi olmayacağını açıkladı. Oyuncu can güvenliğinin tehlikede olduğunu hissettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Sacha Baron Cohen, birçok tartışmaya yol açan "Borat"ın üçüncü filmini neden çekmeyeceğini açıkladı. Netflix'te yayınlanan "Şikago Yedilisinin Yargılanması" filminin oyuncuları Eddie Redmayne and Yahya Abdul-Mateen II'yle ET'nin söyleşisine katılan Cohen, "Artık bu iş çok tehlikeli hale geldi" dedi.

Independent Türkçe'nin ET Online'dan aktardığına göre, İlki 2006'da çekilen Borat'ın devam filmi "Borat Subsequent Moviefilm"in çekimlerini yaparken kendisinden herhangi bir saldırı ihtimaline karşı önlem olarak kurşungeçirmez yelek giymesi istendiğini anlatan Cohen, can güvenliğinin tehlikede olduğunu hissettiğini söyledi.

Bu tehdidin kendisi için ciddi hale geldiğini belirten Cohen, çekimlerde aklından geçenleri, "Bir grup silahlı adam çıkıp sahnenin kenarından gelirse ne yapacağım? Çıkış yolum var mı? Biri bana ateş etmeye başlarsa ne olacak? Bir grup bana ateş etmeye kalktığında ne yapacağım?" diyerek anlattı. Kendisini bu duruma tekrar sokmak istemediğini belirten oyuncu, "Bir noktada şansınız yaver gitmez. Artık böyle şeylerle uğraşmayı asla istemiyorum" dedi.

İlki 2006'da çekilen Borat'ın devam filmi "Borat Subsequent Moviefilm", 23 Ekim 2020'de, ABD seçimlerinden kısa bir süre önce Amazon Prime Video üzerinden yayımlandı. Sacha Baron Cohen ocak ayında verdiği bir röportajında platformun en çok izlenen yapımlarından biri olan filmin izleyicilerin eski ABD başkanı Donald Trump'a geçen yılki seçimlerde oy vermemesini sağlamak için çektiğini belirtmişti.