Riff Cohen'den yeni albüm

Riff Cohen, “Quelle Heure Est- Il" adında yeni bir albüm yayınlayacak. Cohen albümünü, 12 Kasım Perşembe günü sosyal medyada canlı bir performansla piyasaya sürecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ortadoğu ve Kuzey Afrika geleneksel müzikleriyle, rock müziğini başarılı bir şekilde harmanlayan Riff Cohen, yeni bir albüm yayınlıyor. “Quelle Heure Est- Il" (?What Time Is It) adındaki albüm sanatçının son üç yıldır üzerinde çalıştığı üçüncü albümü. Albüm sanatçının yalnızlık, doğum, ölüm, kadınlık ve hayattaki anlam arayışını konu alıyor.

Simge'nin 'Miş miş' olarak Türkçe'ye de uyarlayıp büyük hit haline getirdiği 'Dans mon Quartier' ile tanınan Riff Cohen albümünü, 12 Kasım Perşembe günü sosyal medyada canlı bir performansla piyasaya sürecek. Türkiye saatiyle 21.30'da gerçekleşecek konserle dinleyiciler yeni şarkıları ilk kez canlı dinleyecebilecek.

Bir müzik ve sanat araştırmacısı ve araştırmacısı olan sanatçı, ilk kez bir albümün prodüksiyonunda Atar Miner adında bir şarkıcı olan yeni bir yapımcı ile işbirliği yapıyor.

Oryantalizm, klasik Arap, tuzaklı yeni keşifler, hip-hop, autotune, klasik barok ve klasik elektronik üzerine dokunarak yeniden bir müzik kolajı yaratılan üçüncü albüm, Dudu Tassa, Keren Ann, Tamir Muskat gibi sanatçılarla ortak çalışmalar içeriyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)