Reha Muhtar'dan videolu mesaj: 92 yaşındaki babam ifade verdi

Reha Muhtar, 'kendisi hakkındaki iftiralar' nedeniyle 92 yaşındaki babası Cemal Muhtar'ın dün hastanede noter tespitiyle ifade vermek zorunda kaldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski eşi oyuncu Deniz Uğur ile arasında iki çocuklarının velayeti için açılan dava devam ederken Reha Muhtar, 92 yaşındaki babası Cemal Muhtar'ın 'hastanede noter tespitiyle ifade verdiğini' söyledi.

Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladığını dile getirerek mahkemeye başvurmuştu. Deniz Uğur geçici velayet kapsamından kızının velayetini almıştı ve Reha Muhtar'a 2 ay süre ile kızına yaklaşmama cezası verilmişti.

Yaşanan olayların sonrasında Reha Muhtar iddiaları reddetmiş Deniz Uğur ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Muhtar'ın kızına bağırdığı öne sürülen bir ses kaydını yayınlamıştı.

Reha Muhtar, sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda 92 yaşındaki babası Cemal Muhtar'ın dün hastanede noter tespitiyle ifade verdiğini söyledi.

Muhtar, sosyal medya hesabından 2017 yılının Şubat ayında çektiği bir videoyu şu notla paylaştı:

"92 Yaşındaki babam dün tekerlekli sandalyeyle Devlet Hastanesine gidip oğluna atılan iftiralara karşı noter tespit görüntüsüyle ifade verdi. Oğlumla hayatta biz sadece ikimiz varız. Bir de torunlarımız var dedi. Bugünler de geçecek babacım sen rahat ol." (HABER MERKEZİ)