Reha Muhtar'dan 'şiddet' iddialarına yanıt

Reha Muhtar, çocuğuna şiddet uyguladığı iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski televizyoncu Reha Muhtar, 13 yaşındaki çocuğunun kendisinden şiddet gördüğü iddialarını yalanladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Muhtar, "Yalan, iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar" dedi.

Muhtar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada çocuğunun ifadesini de paylaştı. Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un kızı Mina, ifadesinde, "Diğer ifadeyi babam benim değerimi bilsin diye öyle verdim. Tartışsak da ben hep babamın yanında kalmak istiyorum. Babamdan şikayetçi olduğumu bir anlık sinirle söyledim. Babamdan kesinlikle fiziksel şiddet görmemekteyim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Eski televizyoncu Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur geçen günlerde, 13 yaşındaki çocuğunun Reha Muhtar tarafından darp edildiğini söyleyerek, "Mina, babası Reha’nın önceki cuma günü çok kötü dövdüğünü söyledi. Hatta ‘Bu sefer çok kötü dövdü’ diyerek önceki davranışlarını da teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk bana vücudundaki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm" dedi. 

Etiketler reha muhtar şiddet