Muharrem İnce yarın 10.30'da konuşacak

CHP'den ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'nin yarın yapacağını duyurduğu basın toplantısının saati belli oldu. Ankara'ya giden İnce, açıklamasını 10.30'da Çukurambar'daki Holiday İnn Otel'de yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'den ayrılarak yeni bir parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, dün memleketi Yalova'dan Ankara'ya gitti. İnce, basın toplantısını yarın Çukurambar'daki Holiday İnn Otel'de saat 10.30'da gerçekleştirecek. Toplantının pandemi nedeniyle basın mensupları dışındaki katılımcılara kapalı olacak.

CHP'nin etkili isimlerinden Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın, CHP'de yaşanan ayrılık kriziyle ilgili olarak önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ardından da Muharrem İnce ile görüşmüştü. Karayalçın ve Çetin'in İnce'ye şu telkinlerde bulunduğu ileri sürüldü: "Perşembe günü basın toplantısı yapma. Yapacaksan da masayı devirme. Partide kal, bu süreçte ayrılmak olmaz." İnce'nin ise “Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu’yu dolaşacağım" diye yanıt verdiği öğrenilmişti. (HABER MERKEZİ)