Soylu ve Koca'dan Albayrak'a mesajlı destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek paylaşımında bulundu. Soylu, Albayrak için açılan etiketi alıntılayarak "Birimiz hepimiz, hepimiz Türkiye için" dedi. Fahrettin Koca "Mücadele arkadaşım Berat Albayrak" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Döviz ve altın fiyatlarında yaşanan artışın ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için Twitter'da açılan 'Berat Albayrak'ın yanındayız' etiketi, Twitter'da Trend Topic (TT) listesine girdi.

Çok sayıda kullanıcının paylaşımlarıyla katıldığı etikete İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da destek verdi.

Soylu, "Birimiz hepimiz, hepimiz Türkiye için" ifadesini kullandı. Soylu ile Albayrak'ın ilişkilerinin uzun bir süredir gergin olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

'MÜCADELE ARKADAŞIM BERAT ALBAYRAK'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için destek mesajı yayınladı.

Koca, kişisel Twitter hesabında yayınladığı mesajında "Tepkiler, nadiren teklif içerir. Dünyanın yeni şartlarında, ağır sorumluluk altında olanlara saygı duymalı. Zor günlerin atlatılmasında mücadele arkadaşım Berat Albayrak'ın yanındayız" ifadesini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Mahfi Eğilmez: Ekonomi öngörülebilir olmaktan çıktıMahfi Eğilmez: Ekonomi öngörülebilir olmaktan çıktı

Dolardaki tırmanışa ekonomistler ne diyor?: Hatalı politikaların bedelini tüm toplum ödeyecekDolardaki tırmanışa ekonomistler ne diyor?: Hatalı politikaların bedelini tüm toplum ödeyecek