AK Parti-MHP bayramlaşması: Çifte kutlama cezeryesi olmadı

AK Parti ve MHP bayramlaşmasında Adana Demirspor sohbeti: Cezeryemiz çifte kutlama cezeryesi olacaktı. Ama nasip olmadı, hâlâ üzgünüz...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Siyasi partiler arası bayramlaşmalar bu bayramda da video konferansla yapıldı. AK Parti ile MHP bayramlaşmasında Fatih Karagümrük'e yenilerek Süper Lig'e çıkma şansını kaçıran Adana Demirspor sohbeti yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programında MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Merve Menekşe ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya'dan oluşan heyet, AK Parti heyetiyle video konferans yoluyla görüşme yaptı. Görüşmeye AK Parti adına Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Nihan Turna Sakaltaş ile Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Hasan Murat Öz katıldı.

AK Parti olarak başta Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere tüm MHP camiasının ve teşkilatlarının Kurban Bayramı'nı kutladıklarını belirten Sarıeroğlu, salgınla mücadelenin devam ettiğini anımsatarak, maske, mesafe, temizlik konusunda büyük bir hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Ayasofya'nın camiye çevrilmesi dolayısıyla 'çifte bayram' yaşandığını söyleyen Sarıeroğlu, "Rabb'imize hamd olsun dün bayram namazı eda edildi, ülkemiz açısından çok kıymetli günlere şahitlik ediyoruz. Bu bağlamda buruk da olsak çifte bayram yaşadık, Ayasofya konusunda yaşanan gelişmeler gönlümüzü ferahlattı" dedi.

'ÇİFTE KUTLAMA YAPAMADIK'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya'ya, Adana Demirspor Kulübü'nün TFF 1. Lig Play-Off finalinde Fatih Karagümrük'e yenildiğini hatırlatan Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

"Sayın Başkanım; Adana Demirspor Süper Lig'e çıksaydı cezeryemiz çifte kutlama cezeryesi olacaktı. Ama nasip olmadı, hâlâ üzgünüz. Hayırlısı olsun, siz de geçmiş dönem Adana milletvekilisiniz. Çeyrek asırdır bir hasret vardı şehrimizde. Nasip değilmiş diyoruz, inşallah gelecek sene başaracağız. Biraz buruğuz ama inancımız tam. Seneye inşallah Play-Off'a  kalmadan bu işi halledeceğiz." (HABER MERKEZİ)