İYİ Parti, İstanbul'da Kavuncu ile devam dedi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı belli oldu: Mevcut başkan Buğra Kavuncu yeniden seçildi. Kavuncu 416 oy, rakibi Ersin Beyaz 254 oy aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'nde, mevcut İl Başkanı Buğra Kavuncu seçimi kazandı. Genel İdare Kurulu üyesi Ersin Beyaz 254 oy, Kavuncu ise 416 oy aldı.

Ersin Beyaz konuşmasında, "Kararmakta olan ufku iyilik güneşi ile aydınlatacak, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapacağız. Adalet ve Demokrasi sloganıyla yola çıkan partimizde antidemokratik davranışlara müsaade etmeyeceğiz.Kişisel bir karar yüzünden burada değilim. İlçe teşkilatlarımız yeterli destek görememiştir. Ciddi iletişim sorunları ortaya çıkmıştır. Yerel seçimlerdeki teslimiyetçi anlayış nedeniyle İYİ Partililer Millet İttifakı listelerinde hak ettiği değeri görememiştir.Aynı teslimiyetçi yaklaşım İBB seçimleri sonucunda da görülmüştür. Seçimlerde büyük pay sahibi olan İYİ Parti gerekli değeri ve temsiliyeti görememiştir. İBB seçimleri kazanılmışsa bu zafer İYİ Parti sayesindedir, Meral Akşener sayesindedir" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)