Mehmet Metiner: Süleyman Soylu kardeşim aradı, helalleştik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CNN Türk canlı yayınına bağlanarak çıkıştığı eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, "Dün gece İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşim telefonla aradı.Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, canlı yayında atıştığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarındaki yanlış anlaşılmaların giderildiğini söyledi.  Metiner, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Dün gece İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşim telefonla aradı.Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik. Aynı partinin ve aynı davanın iki neferi olarak birbirimize sadece abi-kardeş muhabbeti yakışır. Biz biriz ve beraberiz.Husumet bekleyenler başka kapıya."

NE OLMUŞTU?

Semiha Şahin'in sunduğu CNN Türk Masası programında bakanlıklar içerisinde FETÖ’cülerin yapılandığını söyleyen ve uyarılarda bulunan AK Partili Mehmet Metiner, daha sonra yayına telefonla bağlanarak sert çıkışan İçişleri Süleyman Soylu ile ertesi güne de sarkan bir tartışmaya girmişti. Metiner, yayınladığı uzun bir açıklamada İçişleri Bakanı’na yönelik bir dizi ithamda bulunmuştu.

Süleyman Soylu ile Mehmet Metiner canlı yayında tartıştıSüleyman Soylu ile Mehmet Metiner canlı yayında tartıştı

Metiner-Soylu atışmasında son perde: Abi kardeş gibiyizMetiner-Soylu atışmasında son perde: Abi kardeş gibiyiz

Soylu da Metiner’e "Bakara 10. Kalplerinde bir bozukluk vardır, Allah da onlardaki bozukluğu arttırmıştır. Yalan söylemeleri yüzünden kendilerine acı veren bir azap da vardır" diye cevap vermişti. Metiner son olarak Soylu’ya “Biz fitne ateşini söndürmeye çalışırken siz harlamaya çalışıyorsunuz” demişti.