Öztrak'tan Erdoğan'a yanıt: Korkunç bir akıl ve zihin kirlenmesi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'lilerin Adana'da yardım görevlilerine saldırdığı iddiasına yanıt verdi. Kaymakamın korumasının CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım'ı silahla tehdit ettiğini belirten Öztrak, "Kaymakam koruması tarafından silahla tehdit edildiği bir hadiseden Cumhurbaşkanlığı forsu altında terör senaryosu çıkarmak korkunç bir akıl ve zihin kirlenmesidir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Parti Sözcü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'lilerin Adana'da Vefa Sosyal Destek Grubuna saldırdığına dair sözlerine tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Faik Öztrak, "Adana’da CHP’li belediyelerimiz Vali ve Kaymakamların talebi üzerine VEFA gruplarında 65 araç, 195 personel görevlendirmiştir.

Buna rağmen CHP’yi düşman ilan etmek hangi akla hangi izana sığar?" ifadelerini kullandı.

CHP Yüreğir Gençlik Kolu Başkanı Eren Yıldırım ve kardeşinin kaymakamın koruması tarafından silahla tehdit edildiğini belirten Öztrak, şöyle devam etti:

"Adana Yüreğir Gençlik Kolu Başkanımızın annesi, babası ve küçük kardeşinin yanında, Kaymakam koruması tarafından silahla tehdit edildiği bir hadiseden, Ramazan gününde, Cumhurbaşkanlığı forsu altında terör senaryosu çıkarmak korkunç bir akıl ve zihin kirlenmesidir. Yaşananları istismar ederek siyaseten kullanmaya tenezzül etmek; ya akıl noksanlığını ya da yönetenin içine düştüğü çaresizliği gösterir."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü konuşmasında CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım ve beraberindekilerin Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine saldırdığını iddia etmişti. Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

"Bu defa Adana’da Vefa Sosyal Destek grubu saldırıya uğradı. Bu saldırı kaymakamlık önünde vatandaşlarımıza yardım dağıtılırken gerçekleşti. Devletin kaymakamına, polisine, Vefa Destek Grubu görevlilerine hem hakaret edip hem fiili saldırıda bulunan güruhun CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindekiler olduğu anlaşılmıştır. PKK'nın Van'da uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıyı CHP'liler Adana'da hakaret ve yumrukla yapmıştır. Yöntem farklı zihniyet ve amaç aynıdır." (HABER MERKEZİ)