Yıldırım'dan 'darbe' yorumu: Çılgınlık yapmak isteyen bedelini öder

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, ABD'li bir düşünce kuruluşu tarafından ortaya atılan darbe iddialarıyla ilgili "Aklından geçiren varsa 15 Temmuz'u hatırlasın, ayağını denk alsın. Çılgınlık yapmak isteyen olursa bedelini de öder" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, ABD merkezli düşünce kuruluşu RAND Corporation'ın Türkiye ile ilgili yayımladığı son raporunda geçen darbe iddiası hakkında konuştu.

Antalya'da partisinin Korkuteli İlçe Başkanlığı Kongresi'nde konuşan Yıldırım, son günlerde bazı kesimlerin darbe iddialarını ortaya attığını ifade ederek "Bugünlerde yine darbe muhabbeti oluyor, aklından geçiren varsa 15 Temmuz'u hatırlasın, ayağını denk alsın. Avukatlar var aramızda, çılgınlığın mevzuatı yok, çılgınlık yapmak isteyen olursa bedelini de öder. Bu kadar basit. Bu millet artık istiklaline kastedenlere gereken dersi verir. Bayrağına göz dikenlere gözünü karartır ve gereğini yapar. Onun için kimse milleti korkuya sevk edecek sorumsuz davranışlar içerisinde olmasın" dedi. (AA)