Bahçeli'den İmamoğlu'na: Mazbata meraklısı, unvan gaspçısı

MHP lideri Bahçeli, isim vermeden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne hakaret ettiğini öne süren Bahçeli, "8 gün sonra mazbata meraklısı, unvan gaspçısı, VIP hayranı aday değil, Sayın Binali Yıldırım sandıktan çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da sivil toplum kuruşları, meslek odaları ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu düşürme kararını değerlendiren Devlet Bahçeli, "Bu not indiriminin, siyasi olmasının yanında Türkiye ekonomisinin şu anki seviyesiyle uyuşmadığı açıktır" dedi.

'MİTİLİ ARAYANLAR DEVAM ETSİN, BELKİ BULURLAR'

Cumhur İttifakı'nın AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın yanında olduklarını söyleyen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Mitilimizi soranlar ise durmasınlar mitil aramaya can havliyle devam etsinler. Yetmedi gündüz ellerine fenerle dolaşsınlar. Olur ya, belki mitili bulurlar. Eninde sonunda biz mevlamızı, onlar ise araya araya belasını bulacaklardır. Mitil İstanbul'dadır, onları fitilini ise Kandil ve Pensilvanya çoktan tutuşturmuştur. MHP'yi merak edenler gönüllere, sokaklara, evlere, vicdanlara baksınlar, yurdun ve İstanbul'un her köşesinde cesaretleri varsa bakmayı denesinler."

'BİNALİ YILDIRIM AÇIK ARA FARKLA KAZANACAK'

İsim vermeden Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Bahçeli, "8 gün sonra devletin valisine küfreden, vatandaşa 'Beyni sulanmış' diyen, acemi aceleci, yabancıların acentesi olan şahıs kaybedecek, kardeşlik ve huzur kazanacaktır. 8 gün sonra mazbata meraklısı, unvan gaspçısı, tutarsızlığını daniskası, çarpıklığını siyasi ismi, VIP hayranı, israf derken özel uçaklarla gezen ne idüğü belirsiz aday değil, Sayın Binali Yıldırım Bey, Cumhur İttifakı açık ara farkla sandıktan çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

23 Haziran seçiminde alınacak sonucun gelecek için önemli olduğunu belirten Bahçeli, "23 Haziran'da sandıktan alınacak tarihi sonuç, kutlu geleceğimizin planlanıp kavranmasına ileri düzeyde katkı sağlayacaktır. Siyasi gerilim ve çatışmadan medet umanlar, birlik ve kardeşlik ülkümüzün perçinleşmesi karşısında dayanamayacaklardır" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)