Mahir Ünal: CHP seçimden sonra kaç parçaya bölüneceğini konuşmalı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP'den istifa ederek DSP'ye geçenler olduğunu hatırlatarak, "CHP bunun konuşulmaması için hayali bir olay üzerinden 'yeni parti kuruluyormuş' gibi konuşuyor. CHP kendisinden istifa edip DSP'ye gidenleri, seçimden sonra, dokuzuncu yenilgilerini aldıktan sonra CHP'nin kaç parçaya bölüneceğini konuşmalı" dedi.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta esnaf ziyareti sırasında gazetecilere açıklama yaptı.

Gazetecilerin, yeni bir parti kurulacağı iddialarına ilişkin sorusu üzerine Ünal, "Biz ortada olmayan bir şeyle ilgili konuşmayız. Kahramanmaraş'ta bir söz vardır, 'Çarşıdaki ete soğan doğranmaz' yani ortada et yok, soğan yok" yanıtını verdi.

Ünal, CHP'nin kendi içinde "çok büyük krizler" yaşadığını söyleyen, şöyle devam etti:

"CHP'den DSP'ye insanlar istifa edip gidiyorlar. CHP bunun konuşulmaması için hayali bir olay üzerinden 'yeni parti kuruluyormuş' gibi konuşuyor. CHP bence kendi içerisindeki küskünleri, kendisinden istifa edip DSP'ye gidenleri, seçimden sonra, dokuzuncu yenilgilerini aldıktan sonra CHP'nin nasıl çatırdayacağını ve kaç parçaya bölüneceğini konuşmalı, bunları düşünmelidir. O yüzden biz şu anda böyle bir mesele üzerinde herhangi bir gündem oluşturmuyoruz." (KAHRAMANMARAŞ/AA)