Muğla HDP: Seçmene yönlendirmemiz yok!

HDP Muğla İl Eş Başkanı Koç: CHP'ye bir desteğimiz yoktur. Herhangi bir yönlendirmemiz de yoktur. Biz Muğla'da var olan politik dengeleri gözeterek bu şekilde bir karar aldık.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - HDP Muğla İl Eş Başkanı Belgin Koç, kentte büyükşehir ve ilçe adaylarını çekme kararını alırken yerel inisiyatif kullandıklarını söyledi. Koç, parti olarak belirledikleri seçim stratejisi gereği böyle bir karar aldıklarını belirterek, "Seçim stratejimiz iktidara batıda kaybettirmek, doğuda ise kayyumları göndermek" dedi.

Koç şunları söyledi, "Yerelde yaptığımız değerlendirme sonucu genel merkezimiz de açıklama yaptı. Aynı şekilde mutabakatla başkan adaylarımızı geri çektik. Yerel yönetimlerde Muğla'da iddialarımız sürüyor, seçim çalışmalarımız sürüyor, durmuş değil. Muğla'da stratejimiz gereği başkan adaylarımızın tamamını çektik. CHP'ye bir desteğimiz yoktur. Herhangi bir yönlendirmemiz de yoktur. Biz Muğla'da var olan politik dengeleri gözeterek bu şekilde bir karar aldık. Eminim seçmenimiz de kendi yüreğinde stratejik oyunu kullanacaktır. Bizim seçmene 'şuna oy verin, buna oy verin' şeklinde bir telkinimiz yok." (MUĞLA/AA)

Etiketler HDP muğla Belgin Koç