İttifakın Üsküdar adayı İYİ Parti'den

İstanbul'un Üsküdar ve Eyüp ilçelerinde CHP'nin belediye başkan aday göstermeyerek İYİ Partili adayları destekleyeceği belirtildi. İYİ Parti'nin Üsküdar adayının ise Genel Başkan Danışmanı Taylan Yıldız olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti ve CHP'nin yerel seçimde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde ortak aday çıkaracağını belirtildi. Ortak adayın İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Taylan Yıldız olacağı öne sürüldü.

Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan, İstanbul'da AK Parti'nin yönettiği Eyüp ve Üsküdar ilçelerinde CHP'nin belediye başkan adayı göstermeyeceğini, İYİ Parti adaylarını destekleyeceğini öne sürdü. Boğazlıyan, İYİ Parti'nin Üsküdar’da Genel Başkan Danışmanı Taylan Yıldız’ı aday göstermesine kesin gözüyle bakıldığını belirtti.

Taylan Yıldız, İYİ Parti’nin Google’dan transfer ettiği bir isim. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan Yıldız, yüksek lisansını ABD’de Massachusetts Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yaptı.

2003’te Stanford Üniversitesi’ndeki işletme doktorası pazarlama programına giren Yıldız, Google’da reklam veren müşterilerin harcamalarını analiz etti. Yıldız, reklam veren şirketlerin CEO ve CMO mertebesinde yılda 10 ile 15 milyar dolarlık reklam bütçesi yöneten yöneticilere danışmanlık yaptı.

CHP-İYİ Parti 11’e 10 anlaşma sağladıCHP-İYİ Parti 11’e 10 anlaşma sağladı