Fatih Mehmet Bucak: Seçime değil ölmeye geliyorum

Fatih Mehmet Bucak, MHP Siverek Belediye Başkan Adayı oldu. Bir televizyon kanalına konuşan Bucak, "Seçime değil ölmeye geliyorum. Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bucak aşiretinden Fatih Mehmet Bucak, MHP'den Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı oldu. Adaylığı üzerine yerel bir televizyon kanalına açıklama yapan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" diyerek diğer adayları tehdit etti.

Fatih Mehmet Bucak, MHP Siverek Belediye Başkan Adayı oldu. Güneydoğu TV'ye bağlanan Bucak, "Ben şimdi 180 trilyonluk paramı getirip orada toprağa gömeceğim. Bütün Siverek yesin servetimi satıp geliyorum. Ben oraya seçime değil ölmeye geliyorum. Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. İlk Karacadağ'a gidiyorum. Hodri meydan" dedi.

'BUCAK'TA TRUMP GEZEMEZ'

"Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" diyen Bucak, "Bucak'ta bu saatten sonra Trump gezemez Trump. Kimse Bucak imparatorluğunu yıkamaz. Bucak Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden yaratılır gelir. Adama feleğin sillesini vurur. Bir daha da Siverek'e sokmaz insanı" ifadelerini kullandı.

Bucak diğer partilerin adaylarına da seslenerek "Diğer partilere bir tavsiyem var. Bu aday adayların hepsi birleşse gücü bana yeter mi bilek olarak, yetmez. Seçimde de yetmez, ben onların yerinde olsam şimdiden hepsi birleşsin, konsorsiyum olsun. İsterse karşıma Trump'ı da getirsinler. Şeytan tişörtü orada, öyle olmaz böyle olur şimdi onlar düşünsün" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)