Bahçeli'den vekili için açıklama: Bizi bağlamaz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklama ile bir süredir AK Parti'ye yönelik sözleri ile gündeme gelen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un 'dikkate alınmamasını' istedi. Bahçeli, "Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanının tweetleri şöyle:

'AÇIKLAMALARIM MHP'Yİ BAĞLAMAZ'

MHP Liderinin eleştirilerine Enginyurt'tan cevap geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan Cemal Enginyurt  'Açıklamalarım MHP'yi bağlamaz' dedi. Enginyurt'un paylaşımı şu şekilde;

'AK Parti iyi görünmüyor' demişti...

Enginyurt son olarak hafta içinde Meclis'te yaptığı basın toplantısında, "AK Parti için durum 31 Mart'ta hiç de iyi görünmüyor. Gerek anketler gerekse sokak alarm veriyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere AK Parti hükümeti ve yetkililerine şunu net şekilde söyleyebiliriz: MHP, Cumhur İttifakı için bir kazançtır, kazanımdır. MHP ile birlikte girilecek bir seçimden büyük başarılar ortaya çıkacaktır, iyi neticeler, güzel sonuçlar alınacaktır. Aksini düşünmek bile istemiyorum. 31 Mart akşamı aksi olduğu takdirde birileri Külliye'de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın" demişti.

MHP'li Cemal Enginyurt: Sevsinler böyle ittifakıMHP'li Cemal Enginyurt: Sevsinler böyle ittifakı

Enginyurt'tan AK Parti'ye: Anketler alarm veriyorEnginyurt'tan AK Parti'ye: Anketler alarm veriyor