MHP'liler geldi, eski bakan yemin törenini ayakta izledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreninin ardından Beştepe’de düzenlenen resepsiyonda, ayakta kalan MHP milletvekillerine, AK Partili yöneticilerin kendi yerlerini verdiği ortaya çıktı. Bu nedenle eski bir bakan töreni ayakta izledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yemin ederek göreve başladığı gün gerçekleşen Beştepe’deki resepsiyonda, MHP ve AK Parti yöneticileri arasında samimi diyaloglar yaşandı .

Milliyet Gazetesi yazarı Özay Şendir'in haberine göre, törenin başlamasından önce Beştepe’ye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve yanındakiler, en ön sırada oturacak yer bulamadı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer yetkililer, MHP'li yöneticilerin kenarda ve ayakta kaldığını görünce hemen yanlarına gittiler.

Ayakta yaşanan 2-3 dakikalık bir konuşmanın ardından, yıllarca önemli görevlerde bulunmuş isimler sandalyelerini Adan ve beraberinde gelen MHP'lilere verdi. Eski bir bakan, töreni, ayakta ve canlı yayın araçlarının bulunduğu yerden izledi.