Gürsel Erol oturma eyleminden vazgeçti

Genel merkez yönetiminin istifası talebiyle CHP önünde oturma eylemi başlatacağını duyuran Elazığ milletvekili Gürsel Erol karar değiştirdi. Erol, 'partililerin karşı karşıya gelmemesi' için eylemi iptal ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seçimin ardından CHP'de başlayan istifa tartışmaları devam ediyor. CHP Genel Merkezi önünde bugün saat 11.00'de oturma eylemi başlatacağını ilan eden Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Twitter hesabından açıklama yaparak, vazgeçtiğini duyurdu.

Kendisine destek verenlerden özür dileyen Erol "Bizim bilgimiz ve ilgimiz dışında, aynı amaç uğruna omuz omuza yürüyen partililerimizin karşı karşıya gelmemesi,kamuoyunda partimizin tartışılır hale getirilmemesi için eylem kararımızdan vazgeçiyoruz" dedi.

Erol'un konuya ilişkin Twitter paylaşımları şöyle:

CHP PM YARIN TOPLANIYOR

Öte yandan CHP Parti Meclisi (PM) disiplin gündemiyle olağanüstü toplanıyor. 28 Haziran’da gerçekleşecek olan toplantının gündemi “disipline sevk işlemlerinin görüşülmesi” olarak belirlendi. Bu madde, istifa çağrısı yapan milletvekillerine dönük bir işlem başlatılabileceği yorumlarına yol açtı.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler CHP Gürsel Erol