Bahçeli: 35 kişiyle affı çıkartacak gücümüz olduğuna inanıyor musun?

Devlet Bahçeli Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Bahçeli uzun zamandır dile getirdiği ancak Cumhur İttifakı'ndaki ortağı ve iktidar partisi AK Parti'den veto yiyen genel afla ilgili bir gazetecinin sorduğu soruya da şu yanıtı verdi: "35 kişiyle affı çıkartacak gücümüz olduğuna inanıyor musun?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR  - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret ettikten sonra açıklama yaptı. Bahçeli, genel af talebiyle ilgili soru soran bir gazeteciye "35 kişiyle affı çıkartacak gücümüz olduğuna inanıyor musun?" diyerek cevap verdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

DEMOKRASİ ÖLÇÜSÜ BU OLAMAZ: Selahattin Demirtaş haricinde başka birini bulamadı mı HDP? Selahattin Demirtaş’tan başka aday mı yoktu? Türkiye’de demokrasi ölçüsü Selahattin Demirtaş’ın salınmasıyla alakalıysa bu yanlış. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben ilk turda Erdoğan’ın seçileceğine inanıyorum.

Türkiye’de 251 vatan evladımızın şehit edildiği, binlercesinin yaralandığı bir ortamda lüks arabalarla lüks villalarla kimlerin yaşadığını görüyoruz. ABD, Türkiye ile dostluğunu devam ettirmek istiyorsa FETÖ’yle birlikte hepsini paket yapıp Türkiye’ye göndermesi lazım.