Soylu'dan dinleme iddiasına yanıt: Böyle bir şey olsun halkın içine çıkan namerttir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'lilerin telefonlarının dinlendiği iddiasını "tiyatral gösteri" olarak nitelendirdi. Soylu, "Bir tanesi ile ilgili böyle bir şey olsun halkın içine çıkan namerttir" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adıyı Muharrem İnce'nin telefon dinlemeleri iddialarına yanıt verdi. Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce'nin 'Telefonlarımız dinleniyor' sözü bir tiyatral gösteridir. Bir tanesi ile ilgili böyle bir şey olsun halkın içine çıkan namerttir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Soylu, bir gazetecinin sorusu üzerine CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun telefon dinlemeleri iddialarını değerlendirdi.

İddianın doğru olmadığın söyleyen Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce'nin telefonlarımız dinleniyor sözü bir tiyatral gösteridir. Başka hiçbir şey değil. Bir tanesi ile ilgili böyle bir şey olsun halkın içine çıkan namerttir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Bütün parti yöneticilerinin telefonları dinleniyorKılıçdaroğlu: Bütün parti yöneticilerinin telefonları dinleniyor

'KANDİL DURURSA İNSANLAR ÖZGÜR OY KULLANAMAZ'

Kandil Dağı'na olası askeri harekatla ilgili soru üzerine Soylu, "Kandil artık Türkiye için uzak bir hedef değildir. Biz bir şeyi biliyoruz; Kandil orada duruyorsa, Diyarbakır'da insanlar özgür oy kullanmakta zorlanırlar. Şırnak'ta, Hakkari'de, Van'da özgür şekilde oy kullanmakta zorlanırlar. Biz bunun bilinci içerisindeyiz. Bu meseleleri takip eden birisi olarak söylüyorum; siz, ben rahatız ama Kandil'dekiler yavaş yavaş oradan tüymeye başladılar" şeklinde yanıt verdi. (İSTANBUL/DHA)