Bahçeli'nin çıkışının ardından hükümetten açıklama: Kimyasal hadım gündeme gelebilir

Bahçeli'nin bugün yaptığı "Çocuk ve kadınlarımıza kıyılması bizim adımıza utanç vericidir. Bu da bir beka sorunudur, üstesinden gelinmelidir" çıkışının ardından Gül ve Bozdağ açıklama yaptı: "Kimyasal hadım yeniden gündeme gelebilir."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hükümet, kimyasal hadımla ilgili düzenlemeyi yeniden gündemine alıyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Meclis'te yaptığı konuşmanın ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, cinsel şiddet mahkumları için kimyasal hadımın yeniden gündeme gelebileceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da "Hem düzenleme hem de yaptırım kısa süre sonra gündeme gelebilir. Kimyasal hadım gündeme gelebilir" diye açıklama yaptı.

BAHÇELİ: AHLAK YOKSA BEKA DA YOKTUR

Gül ve Bozdağ'ın açıklamaları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün partisinin TBMM toplantısında yaptığı çıkışın ardından geldi.  “Ahlaki ve siyasi meselelerin soğumaya terk edilmesi durumunda karmaşa çıkacaktır. Ahlak yoksa beka da yoktur” diyen Bahçeli şunları söylemişti:

"Çocukları istismar edilmiş bir ülkenin geleceğinden nasıl bahsedelim? Çocuk ve kadınlarımıza kıyılması bizim adımıza utanç vericidir. Bu da bir beka sorunudur, üstesinden gelinmelidir… Nesillerimiz heba edemeyiz çünkü gelecekten tasarruf yapamayız… Allah şahit olsun ki çocuklarımızı teslim etmeyeceğiz…Görünen o ki, istismarlar devam etmekte, kadına şiddet sürmektedir… Kim ki çocukların hakkını ve hukukunu inkar etmeye kalkışıyorsa, ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da darağacını boylamalıdır. Parti olarak yapılacak her türlü hukuksal düzenlemeye destek vereceğimizi açıklıyorum." (HABER MERKEZİ)

Bahçeli: Esad, Afrin'e girerse sonuçlarına katlanırBahçeli: Esad, Afrin'e girerse sonuçlarına katlanır