Kılıçdaroğlu: Evet Türkiye'yi felakete götürür

Kılıçdaroğlu gazetecilerin "Referandumda 'evet' çıkarsa ne olur" sorusuna yanıt verdi. CHP lideri Suriye'yi örnek gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul'da anayasa referandumuna hazırlık çerçevesinde düzenlediği toplantıda konuştu. Kılıçdaroğlu, bir gazeteci "Hayır çıkarsa Türkiye kaosa sürüklenir şeklinde bir söylenti dolaştırılıyor. Evet çıkarsa ne olur" diye sorunca şu yanıtı verdi:

"Bütün yetkiler bir kişiye verilecek. Bu bir felakettir. Sonu belirsiz bir maceradır. Bu Türkiye'eyi felakete götürür. Tek adam adam yönetiminin olduğu Suriye'ye baksınlar. Suriye gibi mi olmak istiyorlar."

BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRENCİYİ ZİYARET EDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aynı zamanda İstanbul Maltepe'de minibüste saldırıya uğrayan başörtülü lise öğrencisi F.D.A.Y'yi ziyaret edeceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu, "Başörtülü bir kıza yapılan bir saldırıyı dün grup toplantısında kınamıştım, hiç kimsenin giyim tarzıyla ilgili bir saldırıyı hiç kimse aklından bile geçirmemelidir. Ben de öğleden sonra aileyi ziyaret edeceğim. Kızımızla tanışacağım" dedi.  (HABER MERKEZİ)