Darp edilen CHP'li Hürriyet'ten açıklama

TBMM'deki anayasa görüşmeleri sırasında darp edilen CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, açıklama yaptı: “Bu anayasa geçerse başımıza neler geleceğinin bir fotoğrafını gördük.”

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, oylama sırasında görüntü alırken AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu’nun müdahalesini “faşist saldırı” olarak nitelendirdi. Hürriyet, telefonunun gasp edildiğini söyledi.

Beraberinde çok sayıda milletvekili ile açıklama yapan Hürriyet, “Darp edilen ben mağduru oynayıp halkı kandıran onlar. Halk Meclis'te ne olduğunu bilmesin diye her türlü sansürü uygulamaya çalışıyorlar” dedi.

'BU KAVGA HÜRRİYET KAVGASIDIR'

Özellikle hedef seçildiğini söyleyen Hürriyet, "Yaşanan bu saldırın AKP’nin anayasa konusunda ne kadar vahşileşebileceğinin de kanıtıdır. Yaşananlar bu anayasa geçerse başımıza neler geleceğinin bir fotoğrafıdır” dedi.

Onur duyduğu bir ismi olduğunu anlatan Hürriyet, “Bu kavga da Hürriyet kavgasıdır” dedi. Hürriyet, bir kadına el uzatacak kadar acz içine düşenlerle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.