Polen'den yeni şarkı: Yangın Var

Polen’in yeni şarkısı Yangın Var, tüm dijital platformlarda yayınlandı. Söz, müzik ve düzenlemesi Polen’e ait olan parçanın mix ve mastering’lerini Flytones yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Alper Gülay ve Mehmet Mutlu’nun bir araya gelmesiyle yolculuğuna başlayan İstanbul çıkışlı elektro – pop ikilisi Polen'in yeni şarkısı "Yangın Var", tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu. Vokal kayıtları Babajimde yapılan şarkıda dünyada Nufunk ve Disco olarak adlandırılan tarzların öğeleri kullanıldı. 

Söz, müzik ve düzenlemesi Polen’e ait olan parçanın mix ve mastering’lerini Flytones yaptı. "Yangın Var"ın ardından önümüzdeki ay “Aşk mı Bu” ve “Sisifos” adlı şarkılarını yayınlamayı planlayan grup, yaz ayı sürecinde ve diğer aylarda da aynı tarzda diğer parçalarını tamamlayarak bu şarkılardan oluşacak bir albüm yayınlamayı amaçlıyor. 

Şarkı ile ilgili açıklama yapan Polen, “Yangın Var insan ilişkilerini konu alan bir şarkıdır. Bir yandan şan şöhret gibi istekleri olan bir yandan da bundan dolayı etrafında toplanan insanların beklentilerinden sıkılmış hatta gerekirse tam da bu sebepten kendini bile yok saymaya hazır olan kahramanın başından geçen olayları anlatır” ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)