Peker: Bu ülke Veyis Ateş gibi yüzsüz ve yalancı görmedi

Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği öne sürülen ve iddiaları yalanlayan Veyis Ateş'i hedef aldı: "Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, Veyis Ateş gibisini görmedi."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sedat Peker'in iddiaları ve Sezgin Baran Korkmaz'ın ses kaydı ifşasından günler sonra Haber Türk'teki görevinden istifa eden Veyis Ateş canlı yayında kendini savundu, Peker den cevap geldi.

Twitter hesabından Veyis Ateş'in Halk TV'de söylediklerine ilişkin yeni sorular soran Peker, programın sunucusu İsmail Saymaz'ı etiketleyerek şu paylaşımları yaptı: 

-Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, ancak Veyis Ateş gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi. Sayın İsmail Saymaz konuşmayı dinledim diyor, böyle bir konuşma yok diyor.

-İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi?

-Anonsçu Veyis, Süslü Sülüyü yüce divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir rezillik. süslü sülü, seni kimse kurtaramaz.

-Anonsçu Veyis'in açıklama yapmamasının sebebi Süslü Sülümanla bu işten nasıl çıkarız diye plan yapmak için zaman kazanmak içindi. Ama Süslü Sülümanı kurtaramayacak. Çünkü ayın 4’ünde, Sezgin Baran Korkmaz’la görüştü.

-Sayın İsmail Saymaz, Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı süleyman soyluyla ilgili adil bir karar verebilir? Adamı görevden bile alamıyorlar. Süleyman Soylu'nun gücü Ak Parti'nin gücünden daha fazladır.

-Süslü Süleyman İçişleri Bakanlığı'nda Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ünde görüşmedi mi? Sonra ertesi günü Sezgin Baran yurtdışına çıkmadı mı? Ben senin sıkıntılarını çözeceğim, o sürede sen yurtdışına çık demedi mi?

-Anonsçu Veysi, sen İçişleri Bakanı’nın anonsçusu değil miydin? O gün programı Süslü Sülü'yü aklamak için düzenlemedin mi? Sayın İsmail Saymaz soru soracakken sen engellemedin mi?

-Anonsçu Veysi, koruma polisi verilen herkese kanun gereği tahsisli araç plakası verilir. Bu mecburidir. Bunda bile yalan söylüyorsun.

-Anonsçu Veysi, Süslü Süleyman varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın hem 45 milyonuna hem de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek?

- Anonsçu veysi, güç insana böyle hata yaptırır. Sezgin Baran’ın seni kaydettiğini bilmediğin için internet üzerinden rahatça konuştun. Ama Allah adamı böyle rezil eder. Senin Habertürk televizyon kanalının başına gelebilecek bir televizyonculuk kariyerin var mı ki oraya geldin?

-Ulan anonsçu veysi, pkk lideri murat karayılanla ismimi yan yana getirip İçişleri Bakanı’nın bunlar düşmanı diyerek psikolojik algı yapmaya çalışıyorsun. Sana bunu süslü sülü öğretti değil mi?

-Anonsçu veysi, rüşvet istediğin ses kaydına rağmen bu kadar rahat oturmanın sebebinin süslü sülüden aldığın güçten olduğunu televizyonda seni izleyen herkes biliyor. süslü sülüye tüm ülkeyi teslim edenler bence utanmalı.

- Anonsçu veysi, 700 bin TL’ye taksitle aldığını söylediğin evin değeri 3 milyon TL. Neden sana 700 bin TL’ye ve taksitle bu evi verdiler?

-YÜCE TÜRK MİLLETİ; bu kadar utanmaz gazetecinin, siyasinin, maalesef ki devlet görevlisinin olduğu bir ortamda mahcubiyetimden dolayı suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum. Lütfen kabul edin (bunları mahkum ettirmeden asla istifa etmeyeceğim).

-Sayın Özlem Gürses, Sezgin Baran Korkmaz’ın diğer 9 dakikalık bölümü kimseye dinletmemesinin sebebi kendisinin devlet güvenliğiyle ilgili bir bölüm olduğu söylemesidir. Yani devleti yöneten bazı üst konumdaki kişilerin isminin geçtiği içindir. (HABER MERKEZİ)