Ozan Güven: Ben de herkesi çok özledim

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Ozan Güven, "Onunla oynamayı özledim" diyen Cem Yılmaz'ın sözlerine "Ben de herkesi çok özledim. Ayrılık yok, buralardayım" diye yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven, Cem Yılmaz’ın kendisi ile ilgili söylediklerine yanıt verdi.

Davanın ardından projelere ara veren o dönem yer aldığı diziden ayrılan Güven, Etiler'debir mekandan çıkarken 2. Sayfa programına konuştu. Cem Yılmaz'ın kendisi için "Onunla oynamayı özledim" demesine "Ben de herkesi çok özledim. Bir ayrılık durumu yok, buralardayım" cevabını verdi.

Oyuncu, "Dava bitmeden setlere dönmeyecek misiniz?" sorusu üzerine de "Dava devam ediyor. Hem dava sürecinde konuşmak doğru değil, hem de kimsenin canını sıkmaya gerek yok. Olaylar netleşecek, ondan sonra herkes her şeyi görecek. Az kaldı, bitmek üzere" dedi.

Şiddet olayının ardından İstanbul'u terk ederek Ayvalık'a taşındığı söylenen Ozan Güven, o konu hakkında da "Ben buralardayım, bir yere gitmedim. Ayvalık'a yerleştiğim söylendi. Ben de sizlere soracaktım neredeymiş tarlam diye" ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ: ONUNLA OYNAMAYI ÖZLEDİM

Cem Yılmaz'ın 'Do Not Disturb' filminin galasında kendisine Ozan Güven'le ilgili sorulan soruya "Ozan’ı biz de çok özledik. Mahkeme sonuçlanana kadar prensip olarak aramızda olmak istemedi" ifadelerini kullandı.

'"Ozan Güven'i ne zaman aranızda göreceğiz?" sorusunu yanıtlayan Cem Yılmaz, "Ozan'ı biz de merak ediyoruz. Elbette olay çok ciddi bir konu. Üzerinden 3 sene geçti. Biz de arkadaşımızı hasretle bekliyoruz. Ozan bu konuda ortaya bir prensip koydu. Başına gele tatsız hadise bir neticelensin ve mahkeme kararı çıksın diye bekliyor. Bence çok edepli de bir şey yapıyor. Bir oyuncu arkadaşı olarak onunla oynamayı özledim" dedi.