Cem Yılmaz'dan Ozan Güven sorusuna yanıt: Hasretle bekliyoruz

Cem Yılmaz, "Do Not Disturb" galasında Ozan Güven'le ilgili, "Ozan ortaya bir prensip koydu. Başına gele tatsız hadise bir neticelensin ve mahkeme kararı çıksın diye bekliyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cem Yılmaz'ın Netflix için çektiği yeni filmi "Do Not Disturb", dün izleyicilerle buluştu. Filmin galasında kendisine Ozan Güven'le ilgili soru sorulan Yılmaz, "Ozan’ı bizde çok özledik. Mahkeme sonuçlanana kadar prensip olarak aramızda olmak istemedi" ifadelerini kullandı.

'OLAY ÇOK CİDDİ BİR KONU'

Muhabir Online sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Ozan Güven'i ne zaman aranızda göreceğiz?" sorusunu yanıtlayan Cem Yılmaz, "Ozan'ı biz de merak ediyoruz. Elbette olay çok ciddi bir konu. Üzerinden 3 sene geçti. Biz de arkadaşımızı hasretle bekliyoruz. Ozan bu konuda ortaya bir prensip koydu. Başına gele tatsız hadise bir neticelensin ve mahkeme kararı çıksın diye bekliyor. Bence çok edepli de bir şey yapıyor. Bir oyuncu arkadaşı olarak onunla oynamayı özledim" dedi.

Ne olmuştu?

Deniz Bulutsuz, 2020 yılı Temmuz ayında Ozan Güven’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ozan Güven hakkında "Hakaret", "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ozan Güven’in de karşı şikayet dilekçesi vermesi üzerine Deniz Bulutsuz hakkında "Basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İddianamede, 13 Haziran 2020'de gece saatlerinde Ozan Güven'in evinde olan çiftin, arkadaşlarının evinde başladıkları tartışmanın yeniden alevlendiği, Güven'in abajur ve elleriyle vurarak Deniz Bulutsuz’u darp ettiği ifade edildi. Deniz Bulutsuz’un çenesinden yaralanmasına neden olduğu iddia edilen abajur silah sayıldı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılamada sürecinde, mahkeme Deniz Bulutsuz’un vücudundaki yaralara ilişkin Adli Tıp Kurumu’ndan kesin rapor istedi. 

Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' iddialarıyla, Bulutsuz'un ise "basit yaralama" iddiasıyla yargılandığı davada, mahkemenin Bulutsuz'un vücudundaki yaralara ilişkin istediği adli tıp raporu mahkemeye ulaştı. (HABER MERKEZİ)