Deniz Bulutsuz'u darp eden Ozan Güven hakim karşısında: Aylık gelirim 5 bin TL

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davasının ilk duruşması bugün görüldü. İlk kez hakim karşısına çıkan Ozan Güven, aylık gelirinin 5 bin TL olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava, tarafların aylık gelir beyanlarıyla başladı. Ozan Güven, oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin lira geliri olduğunu söylerken, Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık 20 bin lira geliri olduğunu belirtti. 

Duruşmada Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'den şikayetçi olduğunu söyledi. Görülen duruşmanın ardından dava 30 Nisan’a ertelendi.

NE OLMUŞTU?

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven tarafından darp edildiğini açıklayarak, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde Güven’in yargılanması istedi. Bulutsuz, şikayet dilekçesinde, "Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım" dedi.

Deniz Bulutsuz'un şikayeti üzerine açılan soruşturmada İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Ozan Güven hakkında 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapis cezası ile dava açılmasını istedi. Dosyada Ozan Güven, hakaret", "tehdit", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"ve "kasten yaralama" ile suçlandı. 

Ozan Güven, kendisinin de darp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Savcılık, Deniz Bulutsuz hakkında ‘basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianamede Deniz Bulutsuz'un, Ozan Güven'in yüzünü ve kolunu yaraladığı iddia edildi. (HABER MERKEZİ)