Ozan Çoban ve Güneş Demir Diyarbakır’da sahne alacak

Müzisyenler Ozan Çoban ve Güneş Demir, Amed Şehir Tiyatrosu'nda konser verecek. İkili konserde geniş bir repertuarla dinleyicilerin karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son dönemde yorumladıkları protest şarkılar, yayınladıkları videolar ve verdikleri konserlerle müzikseverlerin ilgisini çeken Ozan Çoban ve Güneş Demir, 9 Mart Çarşamba akşamı Diyarbakır’da dinleyicileriyle buluşacak.

Türkiye protest müziğinin ve Anadolu Pop’un klasikleşmiş eserlerini olduğu kadar türküleri ve kendi bestelerini de yorumladığı videoları YouTube’da ve sosyal medyada büyük ilgi gören Ozan Çoban ile çoğu yorumda birlikte yer aldığı Güneş Demir’den oluşan ikili, Türkiye’nin farklı şehirlerinde verdikleri konserlerle dinleyicileriyle yüz yüze buluşuyor. Dayanışma konserlerinde ve kitlesel etkinliklerde de sahne alan sanatçılar, ilk kez Diyarbakırlı dinleyicilerinin karşısına çıkacak. Konserde, protest müziğin örneklerinin yanı sıra kendi bestelerini de seslendirecek olan ikiliye perküsyonda İlke Kızmaz eşlik edecek.

Amed Şehir Tiyatrosu’ndaki konser 20:00’de başlayacak. Amidart Organizasyon’un düzenlediği konserin biletleri; Kastal Cafe, Hewşa Me Cafe, Gabo Kitchen, Paskofi Cafe, Sin Cafe, Ma Music ve Tango Med’den edinilebilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)