Örümcek Adam'ın yapımcısı duyurdu: Venom 3 geliyor

Sony yapımcısı Amy Pascal, Tom Hardy’li yeni Venom filminin planlama aşamasında olduğunu belirtti. Filmin 2023’ün sonlarına doğru geleceği tahmin ediliyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Venom serisinin üçüncü filmi için hazırlıklar başladı. Örümcek Adam serisinin de yapımcılarından olan Amy Pascal, başrolünde Tom Hardy’nin yer aldığı serinin yeni filminin erken geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu. 

Kayıp Rıhtım'ın Screen Rant'tan aktardığına göre, Sony şu an, tüm Örümcek Adam filmleri arasında en büyük gişe açılışına sahip olması beklenen "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok"un vizyona girmesi için hazırlanıyor. Sadece açılış hafta sonunda ABD içerisinde 190 ila 250 milyon dolar arasında bir gelir elde edeceği tahmin edilen "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok"un tanıtımı amacıyla Collider'a röportaj veren Sony yapımcısı Amy Pascal, "Venom 3" filminin geleceğini de doğruladı.

VENOM 3 PLANLAMA AŞAMASINDA

"Venom 3" projesinin şu anda henüz “planlama aşamasında” olduğunu açıklayan Pascal, "Venom 3"ün konusu veya oyuncuları ile ilgili herhangi bir paylaşmadı. Ancak filmin en erken 2023’ün sonlarına doğru geleceği tahmin ediliyor. 

Amerika’da 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona giren Venom serisinin ikinci filmi "Venom: Zehirli Öfke 2", dünya çapında 400 milyon dolarlık gişe rakamına ulaşarak, korona virüsü salgınının başlangıcından bu yana bu rakamı geçen beşinci Hollywood filmi olmuştu.