Ordu'da kadın cinayeti: Aracını kadının üzerine sürdü

Ordu'da çocuklarıyla birlikte yolda yürüyen S.P., İbrahim Pişkin'in aracı üzerine sürmesi sonucu ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Pişkin, hastaneye götürülürken vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ordu'nun Korgan ilçesinde İbrahim Pişkin isimli kişi, eşi S.P.'nin üzerine yolda yürüdüğü sırada aracını sürdü. Taksi ile duvar arasına sıkışarak ağır yaralanan S.P. vefat etti.

Akşam saatlerinde kendisine ait taksiyle seyir halinde olan İbrahim Pişkin, çocukları ile birlikte yolda yürüyen boşanma aşamasındaki eşi S.P. ile karşılaştı. Pişkin, aracını boşanmak üzere olduğu eşinin üzerine sürerek duvara sıkıştırdı. Pişkin, daha araçtan inerek yığılan eşini tekmeledi.

İbrahim Pişkin gözaltına alındı.

Bu sırada çevredekiler, müdahale ettiği Pişkin'i darp etti. Olay yeri yakınındaki jandarma ekipleri tarafından kalabalığın içerisinden çıkarılan Pişkin, gözaltına alındı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ise S.P'ye ilk müdahalesinin ardından Korgan Devlet Hastanesi’ne doğru yola çıkardı. 4 çocuk annesi Pişkin, tüm müdahaleye rağmen ambulansta vefat etti. (ORDU/DHA)