Omuz atma kavgası: 1 ölü, 2'si ağır 3 yaralı

İzmir'de üst geçitte iki grup arasında 'omuz atma' tartışmasıyla başlayan tartışma, bıçaklı-kaldırım taşlı kavgaya dönüştü. Bıçaklanan 4 kişiden 1'i öldü.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Bayraklı ilçesinde İZBAN istasyonunun yakınındaki üst geçitte, dün akşam saatlerinde ölümle sonuçlanan kavga çıktı. İddiaya göre, sahil tarafından gelen bir grup ile İZBAN tarafından gelen diğer grup üst geçitte yürüdüğü sırada aralarında 'omuz atma' gerekçesiyle tartışma çıktı.

Gerginliğin artması sonucunda tartışma tekme ve tokatlı kavgaya döndü. Büyümeye devam eden kavgada, tekme ve tokatın yerini kaldırım taşı ve bıçak aldı. Kadir Özdemir, Azat Ö., Oğuzhan S. ve Emrah S. vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Şüpheliler E.Y., F.Y., Y.C.Y., U.Ç. ve D.B. ise olaydan sonra kaçtı.

İlk müdahaleleri kavganın çıktığı üst geçitte yapılan yaralılar, çevredekilerin yardımıyla ambulanslara taşındı. Kadir Özdemir ve Azat Ö. Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Oğuzhan S. ile Emrah S. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedaviye alınan Kadir Özdemir yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Azat Ö. ve Oğuzhan S.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Emrah S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Tartıştıkları kişileri bıçaklayan 5 kişi ise olaydan kısa süre sonra Smyrna Meydanı'nda yakalandı. (İZMİR-DHA)