‘Olay TV ekibi çalışmaya devam ediyor, belki Youtube kanalı olur’

Ortaklarından Cavit Çağlar’ın çekilmesiyle Türkiye tarihinin en kısa süren yayıncılık serüvenine dönüşen ve 26 günde ekranı kararan Olay TV’yle ilgili tartışma sürüyor. Olay TV Yayın yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın sahibi Hüseyin Köksal'ın aynı ekiple yayıncılık faaliyetlerine devam etmek istediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Yayınını sadece 26 gün sürdürebilen Olay TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, yaşananları ve kanalın geleceğini değerlendirdi. Fatih Portakal'ın Youtube kanalına konuk olan Sarılar, kanalın ortağı olan Hüseyin Köksal’la her gün görüştüklerini ve kanalda habercilik faaliyetlerinin sürdüğünü söyledi.

'DEVAM ETMEK İSTİYOR’

“Ben hep şunu söylüyorum: Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız” diyen Süleyman Sarılar, Hüseyin Köksal’ın Olay TV ekibiyle birlikte yola devam etmek istediğini vurguladı. Portakal’ın “Yeni bir yol yapmak epey masraflı olur. Hüseyin Köksal bu şartlar altında bir televizyon kanalı kurma niyetinde anladığım kadarıyla. Baskılar gelebilir. Ama yine de vazgeçmemiş” sorusuna Sarılar şu yanıtı verdi: “Evet vazgeçmiyor. ‘Devletle hiçbir işim yok’ diyor kendisi. ‘Ben sizinle birlikte özgür bir habercilik yapmak istiyorum’ diyor. Biz de bir yol bulacağız.”

‘YOUTUBE KANALI OLABİLİR’

Olay TV’nin binası ve teçhizatları dahil bütün yatırımın Hüseyin Köksal’a ait olduğunu, sadece yayın lisansının Cavit Çağlar’da bulunduğunu belirten Sarılar “Biz burada devam ediyoruz. Habercilerin haber heyecanı azalmadı. Bugün ekiplerimiz yine dışarıda haber peşinde” dedi. Yayın Yönetmeni Sarılar, Fatih Portakal’ın “Peki bunu yayınlayacak bir ekranınız var mı” sorusuna ise “Yok. Ama belki senin gibi Youtube’den yayınlarız. Habercilik heyecanımız olduğu sürece dağlara taşlara yazarız haberimizi” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)