Nuri Şahin: Stadımızı dolu görmeden ayrılmak istemiyorum

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, “Stadımızı tam olarak dolu görmeden buradan ayrılmak istemiyorum” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Emin Hesapçıoğlu, Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafiz Tanır ve Antalyaspor A.Ş. Başkanı Aziz Çetin ile Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ne (KONYSİAD) konuk oldu.

Hesapçıoğlu, Tanır, Çetin ve Şahin, birer konuşma yaparak iş insanlarının sorularını yanıtladı.

'YÖNETİLEBİLİR MALİ YAPISI İLE ZİRVEYE OYNAYAN BİR TAKIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

İlk konuşmayı yapan Antalyaspor A.Ş. Başkanı Aziz Çetin, “Şehir takımı bilincinin tamamen yerleşmesi ile ilgili çalışma yapıldığını, sabit gelir kaynaklarının artırılarak kendi ayakları üzerinde duran, yönetilebilir mali yapısı ile bir kulüp ve her yıl zirveye oynayan bir takım yaratmak için çalıştıklarını” söyledi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Emin Hesapçıoğlu da amatör branşlara büyük önem verdiklerini, bu branşların sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi adına spor salonu yapılması için son aşamaya gelindiğini ve gelir getirici projelerin hayata geçirilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti.

Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafiz Tanır da Antalyaspor'un güçlü bir kulüp olduğunu ve kurumsal yapısı ve uyumlu çalışması ile daha güçlü bir marka olmak için çalışma gösterdiklerini ifade etti.

'DOLU TRİBÜNLER ÖNÜNDE BAŞARILI OLMAMAMIZ İÇİN NEDEN YOK'

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ise 5 yıllık sözleşme süresini burada tamamlamak istediğini dile getirdi.

Antalya'yı tercih ettiği için çok mutlu olduğunu ve doğru bir karar verdiğini belirten Şahin, “Stadımızı tam olarak dolu görmeden buradan ayrılmak istemiyorum. Dolu tribünler önünde başarılı olmamamız için neden yok. Bugünkü ilgi ve desteği, 8 hafta kazanamadığımızda da görürsek başarıya o zaman ulaşabiliriz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)