Netflix Türkiye'nin yeni dizisi 'Kuş Uçuşu'ndan ilk tanıtım

Netflix Türkiye'nin, başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı yeni dizisi "Kuş Uçuşu"ndan tanıtım yayınlandı. Dizinin ilk sezonunun Haziran'da yayınlanması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix Türkiye'nin yeni dizisi "Kuş Uçuşu"ndan tanıtım yayınlandı. Dizi, X kuşağıyla, Z kuşağının çarpışmasını anlatıyor.

Ranini Tv'nin aktardığına göre, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstendiği dizi, Netflix'in yerli dizilerinden "Aşk 101"in yaratıcısı Meriç Acemi tarafından kaleme alındı. Deniz Yorulmazer'in yönetmenlik yaptığı dizide İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Miray Daner, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar gibi isimler rol alıyor.

"Kuş Uçuşu"nun ilk sezonunun Haziran ayında yayınlanması bekleniyor. 

Dizinin konusu şöyle:

X kuşağı yeni dünyayı, sosyal medyayı, yeni mecraları ve iş kollarını anlamaya çalışırken, asıl büyük değişikliğin farkında değiller. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolun yürünme şekli bambaşka artık. Yukarılara tırmanırken, çok çalışmanın erdemine güvenmek yerine “kuş uçuşu” gitmeye çalışan Aslı'yı izleyeceğiz. Hikaye, hedefine güdümlenmiş, en üstteki koltuğa oturabilmek, masadaki önemli kişi olabilmek için mücadele eden Aslı’nın, yeni dünyanın yöntemleriyle kazanıp kazanamayacağını sorgulayacak.