Mustafa Özbey, Euro 90 TV'nin CEO'su oldu

Avrupa, Türki Cumhuriyetleri ve Rusya'da yayın yapan Euro 90 TV'nin CEO'luk görevine Mustafa Özbey atandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Eski milli futbolcu, Mydonose Showland’ın ve M1 televizyonunun sahibi olan iş insanı Mustafa Özbey, Euro 90 TV kanalına CEO olarak atandığını açıkladı. Azerspace ve İntelsat uydularından yayına çıkan Euro 90 TV'nin merkezi Almanya'da. Türkiye'de de temsilciliği bulunan kanal Avrupa’nın tamamı, Türki Cumhuriyetleri ve Rusya’da yayın yapıyor. 

Mustafa Özbey.

Avrupa’nın tamamı, Türki Cumhuriyetleri ve Rusya’da yayın yapan Euro 90 TV’nin merkezi Almanya’da, bir diğer temsilciliği ise Türkiye’de bulunuyor.  Özbey yeni görevi nedeniyle yaptığı açıklamada "Uzun yıllardan beri içerisinde bulunduğum televizyon camiasında, yoluma EURO 90 TV ile devam etmeye karar kıldım. Azerspace uydusu aracılığı ile yayına çıkan kanalımız, yaklaşık 60 ülkede izlenmekte. Yeni yayın dönemine yetişmek adına tüm çalışmalarımıza ivedilikle devam ediyoruz. Daha dinamik, daha yenilikçi bir yayın anlayışı çizdiğimiz bu yolda, bizi hiç bırakmayacak olan izleyicilerimize sonsuz teşekkürler" dedi. 

Euro 90 TV’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Burhan Vedat Yorgancı, Genel Yayın Yönetmenliği'ni ise Songül Öztürk yapıyor. (HABER MERKEZİ)