Muslera, Fatih Terim Fonu'nu anlattı: Yüksek getiri var dediler

Bankacı Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı mağdurlarından Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın ifadesi ortaya çıktı. Muslera, banka tarafından yüksek kâr vaadiyle defalarca kez arandığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seçil Erzan hakkında açılan davanın ilk duruşması 20 Kasım’da İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya katılmayan ancak avukatı aracılığıyla katılma talebinde bulunan Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Nestor Fernando Muslera’nın katılma talebi mahkeme tarafından kabul edildi.

'BANKA BENİ SIK SIK ARIYORDU'

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, Muslera henüz mahkemede ifade vermedi. Ancak Mayıs ayında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade veren Muslera'nın, Seçil Erzan’ı 2011 yılından beri parasını yatırdığı bankanın şube müdürü olarak tanıdığını söyledi ortaya çıktı.

 

Muslera ifadesinde 2022 yılının Aralık ayında banka tarafından yatırım amacıyla sık sık arandığını söyledi. Bankanın aramalarından sonra da bizzat Seçil Erzan’ın kendisini aradığını söyleyen Muslera, “Paramın değerlendirilmesi amacıyla defalarca kez arandım. Her aramasında, ‘yüksek getirisi olan bir fon olduğunu, bu fonun kurumsal bir fon olduğunu, Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu’nun bu fonu yönettiğini’ söyleyerek beni ikna etti” dedi. (HABER MERKEZİ)