Fatih Terim'in para trafiğinde Müfit Erkasap iddiası

Türkiye'nin gündemini meşgul eden fon dolandırıcılığında Fatih Terim’in yardımcısı Müfit Erkasap’ın eşi Nur Erkasap’ın, Seçil Erzan’la sıkı para ilişkisi içerisinde olduğu iddia ediliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Kamuoyunda ‘Fatih Terim Fonu’ olarak bilinen dolandırıcırılık fonu Türkiye gündemindeki yerine korumaya devam ediyor. 

Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre; fon dolandırıcılığında ismi öne çıkan isimlerden biri de Nur Erkasap. Dosyanın sanıkları arasında yer almayan Nur Erkasap’ın Seçil Erzan’ın verdiği senete borçlu olarak imza attığı, Emre Belezoğlu’nun fona yatırdığı parayı aldığı iddianameye yansıyan detaylar arasında. Denizbank’ın Teftiş Raporu’nda da Nur Erkasap’ın, “Erzan’la birlikte hareket ettiği” değerlendirmesine yer verilerek, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’den Erkasap’a yüklü mikarda para gönderildiği bilgisi paylaşıldı. 

Raporda “Erkasap’ın Erzan’la birlikte hareket ediyor olabileceğine dair çeşitli bulgulara rastlandığı” belirtilerek, şöyle devam edildi: 

“Mert Zeydanlı’nın Seçil Erzan’a banka dışında para verdiği esnada yanlarında Nur Erkasap’ın da bulunduğuna yönelik beyanı ile tarafımızla paylaştığı Nur Erkasap’ın borçlu ve Seçil Erzan’ın kefil olduğu senet görüntüsü, adı geçenin Seçil Erzan ile birlike hareket ettiğini göstermektedir. Volkan Bahçekapılı, 22.03.2023 tarihinde 400 bin dolar ve 29.03.2023 tarihinde 1 milyon dolar tutarında Nur Erkasap’ın hesabına para göndermiştir. Nur Erkasap hesabına gelen 1 milyon doları aynı gün 800 bin dolar ve 120 bin dolar olmak üzere iki parçada nakit çekmiştir. 22.03.2023 tarihinde de Volkan Bahçekapılı şifahen 22.03.2023 tarihinde 400 bin dolarlık tutarı Seçil Erzan’a teslim etmesi için ‘Nur Abla’ya transfer ettiğini belirtmiştir.”  (HABERİN TAMAMI)