Muharrem İnce'den gözaltılara tepki: Hangi kumpasın peşindesiniz?

Muharrem İnce Montrö Sözleşmesi'yle ilgili bildiriye imza atan amirallerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi: Yıllar önce FETÖ ile ortak kumpas kurdunuz, şimdi hangi kumpasın peşindesiniz?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Montrö Bildirisi’ne imza atan emekli amirallerle ilgili alınan gözaltı kararına tepki gösteren Muharrem İnce, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

"Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkarıp ifade özgürlüğü diyenler, ülkemizin çıkarları için endişelerini belirten emekli amiralleri darbecilikle suçlayıp sabaha karşı gözaltına alıyor. Yıllar önce FETÖ ile ortak kumpas kurdunuz, şimdi hangi kumpasın peşindesiniz?"

Muharrem İnce dün yaptığı paylaşımda ise amirallerin bildirisinde yanlış olan noktanın, gece yarısı  yayınlanması olduğunu belirterek "Montrö Boğazlar Sözleşmesi konusunda Amiraller görüş açıklamayacak da kim açıklayacak? Bu konuda da Ayasofya İmamı mı konuşacak? Darbe veya iması varsa hep birlikte karşı çıkalım. Biz Memleket Hareketi olarak her türlü darbeye karşı çıkmaya hazırız" demişti. (HABER MERKEZİ)