Milli kaleci ve sinema oyuncusu Varol Ürkmez vefat etti

Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen çok sayıda sinema filminde rol alan Varol Ürkmez kalp krizi sonucu 84 yaşında vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbol ve sinema tarihinde iz bırakan isimlerden Varol Ürkmez hayata veda etti. A Milli Takım forması da giyen Ürkmez, Beşiktaş, Altay, Galatasaray, Manisaspor ve Gençlerbirliği'nde oynadı. Bir süredir kanser tedavisi gören Ürkmez'in geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat ettiği açıklandı.

Varol Ürkmez'in vefatıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımızın eski kalecisi Varol Ürkmez’in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Varol Ürkmez’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, Altay Kulübü ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Varol Ürkmez 1960'lı yıllarda Yeşilçam'da çok sayıda filmde de rol almıştı. Ürkmez'in cenazesi bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek. Ürkmez için, 29 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında oynanacak tüm maçlarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. (HABER MERKEZİ)