Michael Keaton, Ben Affleck ve Robert Pattinson aynı filmde Batman'i canlandıracak

DC Films Başkanı Walter Hamada açıkladı: Michael Keaton, Ben Affleck ve Robert Pattinson aynı film içerisinde, farklı evrenlerden Batman karakterini canlandıracak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC Films Başkanı Walter Hamada, 2022 yılında çıkacak filmlerde 3 farklı Batman olacağını açıkladı. Hamada, Robert Pattinson'ın yanı sıra Michael Keaton ve Ben Affleck'in de aynı film içerisinde, farklı evrenlerden Batman karakterini canlandıracağını söyledi.

Webtekno'nun aktardığına göre, Walter Hamada The New York Times gazetesine vermiş olduğu röportaja göre, Michael Keaton ve Ben Affleck, iki evreni birbirine bağlayacak olan film The Flash’ta Batman’i canlandıracak. Film, Keaton’ın rolü son oynadığı günden beri başına gelenleri konu alacak. 

Evrenlerin nasıl birbirileriyle bağlanacağı ya da Batman’lerin ortak bir sahnede buluşup buluşmayacağı henüz belli değil. Hamada, evrenleri bir araya getirme konusunda, “Başka kimsenin çoklu evren kavramına teşebbüs edebileceğini sanmıyorum, Ancak izleyiciler bunu anlayabilecek kadar tecrübeliler. İyi filmler yapmaya devam edersek, izlenmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Robert Pattinson’ın rol aldığı Batman filmi 2022 yılında çıkıyor. Batman, bu filmde Earth 2 adlı farklı bir evrende yer alırken, Earth 1 evreninde ise Wonder Woman gibi karakterler bulunacak. Earth 2’de Batman’in başına gelen kötü olaylar, diğer evrenlere yansımayacak ve bu sayede birbirinden bağımsız 3 farklı Batman yer alacak.