MHP'nin 'Zafer'i: Ümit Özdağ'ın GİK üyesini transfer ettiler

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ayla Ergüven Ülük, "Ülkücülerin gerçek yuvasındayım" diyerek MHP'ye geçti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Genel Başkanlığı'nı Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi'nde bir kez daha üst düzey istifa yaşandı. Partinin Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi Ayla Ergüven Ülük, MHP'ye transfer oldu.

Ayla Ergüven Ülük'ün Genel Başkan Yardımcısı olduğu bilgisini Zafer Partisi yalanladı. Zafer Partisi'nden yapılan açıklamada "Ayla Ülük, Zafer Partisi’nin kuruluşundan (26 Ağustos 2021) 2 ay sonra, 29 Ekim 2021 tarihinde, ayrılmış olup kendisi hiçbir zaman “Genel Başkan Yardımcılığı” görevinde bulunmamıştır. Zafer Partisi’nin kuruluş aşamasında sadece GİK üyeliği yapmıştır." denildi
Ümit Özdağ'ın eski yardımcıları İsmail Türk ve Gülümser Heper de partilerinden istifa etmişti. 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Ayla Ergüven Ülük'ün transferini "Hoş geldiniz. Güç verdiniz" paylaşımı yaparak duyurdu. Veysel Şahin yaptığı açıklamada ise şöyle dedi:

"Zafer Partisi kurucu üyesi ve genel idare kurulu üyesi Ayla Hanımefendi saldırıların farkında olup gelip Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye olmak istediğini, destek olmak istediğini, omuz vermek istediğini beyan etti. Bugün de üyeliğini kabul ettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İzmir'de bu tür çalışmalarımız devam ediyor."

Ülük de rozet takıldığı anı "Ülkücülerin gerçek yuvasındayım" ifadesiyle sosyal medya hesabından paylaştı. (HABER MERKEZİ)