MHP'li Yalçın'dan Davutoğlu ve Babacan'a: Siyaset artıkları

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Gelecek Partisi Davutoğlu'na ve DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'a yönelik paylaşımlar yaptı.

Semih Yalçın
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı hedef alarak bazı paylaşımlarda bulundu. Yalçın, "Her iki siyaset artığı da uğradıkları derin inkisarın hiddeti ve hazımsızlığıyla kendilerini önemli mevkilere taşıyan eski partilerine karşı ihanetin, vefasızlığın, cibilliyetsizliğin, nankörlüğün en uç örneklerini veriyor" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden mesajlarını paylaşan Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

'O BİR KURU GÜRÜLTÜ VİRTÜÖZÜ'

"Mazul ve sakıt Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu; illet nezdinde itibar ve ilgi göremeyince, çareyi tufeyli gibi MHP’nin sırtına yapışarak gündeme gelmekte bulmuş. Zaten Davutoğlu, kendini devletin en üst mevkiine çıkaran bir partiden siyasi
asalaklıkları yüzünden gönderilmedi mi? Davutoğlu’nun, davul gibi boş boş gümleyerek gürültü çıkarmaktan başka marifeti yok. O sebeple Davuloğlu unvanını köküne kadar hak ediyor. O bir kuru gürültü virtüözü…

Ahmet Davuloğlu, yine yememiş içmemiş, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye dil uzatmış. Neymiş, Sayın Devlet Bahçeli 57. hükümet döneminde merhum Bülent Ecevit’i kundaklamışmış. Hadi oradan! Davutoğlu 57. Hükümet döneminde kundakta değildi, 40 yaşlarındaydı ama görünen o ki 10 yaşlarında bir çocuğun zekâ ve hafızasına sahipti.

'CUMHUR İTTİFAKINI KUNDAKLAMA MİSYONUNU YERİNE GETİRMEYE ÇABALIYOR'

Sayın Ecevit’in partisi DSP’nin kendi içinden kundaklandığını, DSP’yi iktidardan uzaklaştırıp koalisyonu parçalama operasyonunun terörle mücadeleyi sekteye uğratmak ve Türkiye’yi hizaya getirmek için küresel aktörlerce tezgâhlandığını sokaktaki vatandaş bile unutmadı.

Şimdi tıpkı Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’ın particikleri de ABD ve AB güdümünde üstlendikleri, iktidarı ve Cumhur İttifakını kundaklama misyonunu yerine getirmeye çabalıyor. Her iki siyaset artığı da uğradıkları derin inkisarın hiddeti ve hazımsızlığıyla kendilerini önemli mevkilere taşıyan eski partilerine karşı ihanetin, vefasızlığın, cibilliyetsizliğin, nankörlüğün en uç örneklerini veriyor.

Liderimizin sıhhati de hamdolsun çok iyi. Davutoğlu ve benzerleri gibi unutkan, yetersiz, çapsız oldukları hâlde hem kel hem fodul misali davranan beşinci sınıf, düşük kalibreli politika oyuncularının duçar olduğu amansız illetlere bakınca; nihayetsiz şükürler olsun diyoruz."

NE OLMUŞTU?

Ahmet Davutoğlu, dün gece Twitter'dan bir video paylaşmış ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Sizin psikolojik sıhhatiniz konusunda ciddi şekilde kaygılıyım. Bir insan nasıl bu kadar öfkeli olabiliyor? Diline nasıl bu kadar ağır kelimeler yükleyebiliyor?" ifadelerini kullanmıştı.

Davutoğlu, "Siz tarihe yoldaşını yolda bırakan bir lider olarak geçeceksiniz. Sayın Ecevit'i nasıl bıraktığınızı herkes biliyor. Siyasi kundakçı diyorsunuz ya kim kundakladı o hükümeti? Şimdi Sayın Erdoğan'ı da buradan uyarıyorum. Yakın bir zamanda aynı kundakçılığı, şu anki Cumhur İttifakı'na yaparsa hiç şaşırmayın Sayın Erdoğan. Aslında Sayın Bahçeli bu mesajlarını bize vermiyor, Sayın Erdoğan'a veriyor. Sakın ola ki yeniden demokratik bir yaklaşımla, yeni bir zihniyet geliştirmeye kalkma. 'Serok Ahmet' ifadesiyle bana yüklenirken aslında başka yerlere de mesaj veriyor" demişti. (HABER MERKEZİ)